Een perfecte HSP-dag

Ik kan me veel perfecte dagen voorstellen waar ik als HSP helemaal gelukkig mee zou zijn. Een voorbeeld, wanneer ik alleen ben:

Ik sta op wanneer ik wakker word, zonder de wekker uiteraard, en de eerste 2 uur ben ik bezig met tutten, ontbijten, wat lezen, van het weer genieten en een plannetje maken wat ik verder nog met de dag wil doen. Dan werk ik een uur of 4 en sluit mijn werkdag af met een leuke taak die veel energie geeft. Ik  ga met een vriendin koffie drinken in mijn favouriete Grand-Café en besluit spontaan een filmpje te pakken en wat te eten. Daarna ga ik naar huis om mijn sportkleren aan te doen om te skaten of bij mijn vereniging een uur te zwemmen of hardlopen. Daarna socialiseren en dan op mijn dooie akkertje naar huis, waar ik nog een uur relax met muziek, studieboek lezen, iemand bellen en iets lekkers eten.  Ik maak plannen voor een nieuwe reis en ga naar bed wanneer ik moe word.

Hoe ziet een perfecte HSP-dag er voor jou uit?

Geef hieronder jouw voorbeeld en inspireer mij en anderen…

En kom nog eens terug om reacties van anderen te lezen.

Deel dit blog gerust met mensen uit jouw netwerk, zodat ook zij ervan kunnen profiteren.

  1. Wendy

    Mijn perfecte hsp dag is een dag waarop ik bij mezelf kan blijven. Mijn energie kan geven aan de mensen van wie ik dat wil. Dat mijn kinderen geborgen en veilig zijn. We allemaal krijgen wat we nodig hebben. Zonder dat iemand tekort gedaan wordt….

    Beantwoorden

Reageer